Wedstrijduitslagen Open Zuid (TBN sparring toernooi)

Martial Arts Rotterdam is gisteren afgereisd met 12 deelnemers naar de wedstrijd Open Zuid Nederlandse Kampioenschappen.

Resultaten:
5x GOUD
2x ZILVER
3x BRONS

Verslag:
Ahmet , Aissa (BRONS) en Maryam (BRONS) mochten als debutanten als eerst de spits afbijten. Ze begonnen de wedstrijd super goed en wisten wat ze te doen stond. Helaas miste ze de wedstrijd ervaring en kwamen net iets te kort.

Meysen en Khawla wonnen beiden hun 1ste partij overtuigend en super om te zien. Vervolgens mochten ze in de finale tegen elkaar. Hele mooie finale, jammer dat ze tegen elkaar moesten. Meysen wint GOUD. Khawla wint ZILVER.

Tegelijkertijd mocht Rihaan het veld betreden. Rihaan heeft heel goed zijn best gedaan, maar dat was helaas niet genoeg dit keer. De verbeterpunten worden meegenomen naar de trainingen.

Vervolgens mocht Selim aantreden. Hij speelde zijn wedstrijd slim door initiatief te nemen en op de juiste momenten de aanval in te zetten. Helaas verloor hij nipt. BRONS voor Selim.

Hamza vocht tegen zijn 1ste tegenstander van het NK. Hij speelde heel tactisch en wist zijn punten mooi te maken. Deze wedstrijd won hij overtuigend.

In zijn finale mocht hij tegen een oud aartsrivaal vechten die een stuk langer is dan hij en deel heeft genomen aan EK cadetten. Hamza had een aantal afspraken gemaakt waar hij zich perfect aan hield. Hij won deze partij dan ook en mag daar zeker trots op zijn. GOUD voor Hamza.

Zakaria mocht direct de finale vechten. Hij heeft tactisch gespeeld met mooie technieken. Helaas verloor hij nipt met 2-1. Door een strafpunt…ZILVER voor Zakaria.

Ihsan mocht ook direct zijn finale vechten. Hij begon heel sterk en goed. Hij wist heel slim zijn wedstrijd te vechten en naar zich toe te trekken. GOUD voor Ihsan.

Basma mocht ook direct de finale vechten en maakte het wel heel spannend. Basma en haar tegenstandster moesten de golden point ronde vechten en deze won Basma met een uitstekende techniek. GOUD voor Basma.

Ilyas mocht ook zijn finale vechten. Ilyas is er een aantal jaar tussenuit geweest en heeft een comeback gemaakt waar je u tegen zegt. Meer dan overtuigend gewonnen en de technieken waren prachtig! GOUD voor Ilyas.

Al met al een hele mooie dag met prachtige resultaten en een geweldige sfeer met de ouders, teamgenoten en trainer/coach!

Geef een reactie