Wedstrijduitslagen 4e Rotterdam Open (TBN sparring toernooi)

Afgelopen zaterdag 24 november heeft Martial Arts Rotterdam meegedaan met 8 deelnemers. MET 4X GOUD🥇 – 1X ZILVER🥈 – 1X BRONS🥉 – 2X QF 

Rihaan begon de spits afbijten in zijn kwartfinale. Helaas kwam hij net tekort. Zijn vooruitgang is te zien, daar gaan we op voortborduren.

Aissa heeft zowel de halve finale als de finale overtuigend gevochten en gewonnen. Aissa was goed voor GOUD.

Basma heeft een mooie kwartfinale gedraaid. Helaas kwam ze net tekort wegens meerdere langdurige blessures.

Selim heeft een overtuigende halve finale gespeeld en gewonnen. In zijn finale kwam hij net tekort. Selim was goed voor ZILVER.

Ihsan heeft na een jaar weer een wedstrijd gevochten. Hij heeft een prachtige wedstrijd gedraaid tegen iemand die een stuk langer was dan hij. Hij kwam net tekort qua conditie en verloor met 1 punt verschil. Ihsan strandde in de kwartfinale.

Hamza heeft twee prachtige wedstrijden gevochten. Zijn halve finale heeft hij zeer overtuigend gewonnen. Hamza maakte zijn finale spannend, maar wist deze overtuigend te winnen. Hamza was goed voor GOUD. 

Otman heeft twee prachtige wedstrijden gevochten. Zowel zijn halve finale als zijn finale heeft hij zeer overtuigend gewonnen. Otman was goed voor GOUD. 

Hajar heeft twee goede wedstrijden gevochten. Haar halve finale maakte ze spannend door met een achterstand te eindigen in de eerste ronde, maar ze kwam mooi terug in de tweede ronde. Haar finale heeft zij zeer overtuigend gewonnen. Hajar goed voor GOUD. 

Martial Arts Rotterdam is trots op de geleverde prestaties. Een geslaagde dag!

Geef een reactie