Gezellig uitje met het seniorenteam: concert Outlandish

Voor de seniorengroep werd het nieuwe jaar ingeluid met het concert van Outlandish van 9 januari. Die vrijdag hadden we om 18:00 afgesproken voor de zaal aan de Corverstraat om  gezamenlijk te vertrekken richting Den Haag. Ashwin dacht ons voor te zijn en stond al om 18:00 voor de Dr Anton Philipszaal/Lucent Danstheater. Uiteindelijk vertrokken we iets later en was de groep rond kwart over 7 weer helemaal compleet.

De avond werd geopend door Umar Mirza van Wijblijvenhier.nl en het concert kon beginnen. De zaal kon genieten van Hip Hop met Arabisch en Latijns -Amerikaanse ondertonen uit de keeltjes van Isam, Lenny en Waqaz van Outlandish. Overigens wist ik niet dat mijn oren zo konden suizen door het gegil van jonge dames. Isam en Waqaz zijn duidelijk de gangmakers/praatjesmakers op het podium en Lenny doet gewoon zijn ding. Persoonlijk was ik vooral gecharmeerd van het geluid dat Jonas(de achtergrondzanger) produceerde toen “Walou” werd gezongen. Het concert van deze heren werd netjes afgesloten met een gift waar het publiek duidelijk om vroeg.

Alhoewel het voor de jongste van de seniorengroep allang bedtijd was vertrokken we niet direct na het concert richting Rotterdam. Na eventjes te hebben gewacht in de kleedkamers met een zenuwachtige Quamar mochten we een foto nemen met de jongens van Outlandish. Isam, Waqaz en Lenny waren duidelijk toe aan hun welverdiende rust na deze avond.

Na nog een groepsfoto te hebben gemaakt gingen we allemaal weer naar huis.

Hoofdtrainer Farid bedankte iedereen voor hun komst waarop nouredinne terecht antwoordde:

“Bedankt Farid, dat wij mochten komen!” Namens de groep willen we onze hoofdtrainer Farid bedanken die als geen ander mensen bij elkaar kan brengen.

door Margaretha den Dekker

Geef een reactie