Nieuws


Sportscholen weer open – Binnen trainen vanaf woensdag 26 mei

19 May 2021

Beste ouders/verzorgers,

Wij mogen eindelijk goed nieuws brengen! De sportscholen mogen weer open en wij gaan dus ook weer binnen trainen. Aanstaande vrijdag en zaterdag zal er nog buiten getraind worden op de aangepaste tijden, tenzij het weer slecht is, dan gaan we alsnog naar binnen.

*Start lessen in de zaal vanaf woensdag 26 mei*
De lessen starten volgende week woensdag 26 mei weer volgens het normale rooster. Er wordt dan weer 2x per week getraind. Bekijk de lestijden op https://rotterdamtaekwondo.nl/lestijden-taekwondo.

*Coronaregels binnen de sportclub*
– Geen bezoekers/ouders/verzorgers in de sportclub toegestaan. Alleen leden die trainen.
– Kleedkamers zijn niet beschikbaar. Kom dus met je taekwondokleding aan naar de club.
– Op de gangen verplicht een mondkapje voor iedereen ouder dan 13 jaar.
– Mondkapjes mogen tijdens het trainen af. Als je de gangen weer op gaat is een mondkapje verplicht voor iedereen ouder dan 13 jaar.
– Geen bezoekers, toeschouwers, ouders/verzorgers en anderen die niet trainen in de sportclub toegestaan. De kinderen mogen afgezet en opgehaald worden bij de hoofdingang.
– Heb je een vraag voor de administratie? Mail dan het liefst naar administratie@martialartsrotterdam.nl.
– Proeflessen verplicht van te voren aanmelden via administratie@martialartsrotterdam.nl. Ouders/verzorgers voor de proeflessen mogen de eerste keer naar binnen komen om informatie te ontvangen en vragen te stellen. Kom met maximaal 1 ouder/verzorger.
– Alle overige coronaregels blijven van kracht binnen onze sportclub, zoals niezen in de elleboog, 1,5 meter afstand, thuis blijven bij klachten, geen handen schudden etc.

Met sportieve groet,

Martial Arts Rotterdam

Goed nieuws! Buitentraining vanaf vrijdag 26 en zaterdag 27 maart op het Dakpark

20 March 2021

Beste ouders/verzorgers,

 

Wij hebben eindelijk goed nieuws! Vanaf vrijdag 26 (jeugd 2,3,5 en junioren) en zaterdag 27 maart (jeugd 4,6,7) starten wij weer buiten met de Taekwondolessen op het Dakpark tegenover onze club. Dit doen wij 1 keer per week en streven ernaar om dit elke vrijdag en zaterdag te doen.

Kom met je sportkleding (bij koud weer ook een jas) aan naar het dakpark op je eigen trainingstijden. Bekijk de lestijden zodat je weet hoe laat je moet komen. 

Houdt de e-mail en website goed in de gaten. Bij slecht weer zal er gekeken worden of de lessen wel door kunnen gaan. Bekijk ook regelmatig de spam map van je e-mail.

In verband met de coronamaatregelen verzoeken wij alle ouders niet te wachten bij de trainingslocatie, maar bijvoorbeeld even een rondje te lopen 🙂

Nieuwsbrief Taekwondo – geen lessen tot minimaal 15 maart

7 February 2021

Beste leden en ouders,

 

Geen lessen tot minimaal 15 maart

Zoals jullie wellicht hebben meegekregen wordt de strenge landelijke lockdown verlengd tot minimaal 15 maart. Dit betekent dat alle sportscholen in Nederland dicht moeten blijven tot die tijd. Wij vinden dit een enorm gemis. Wij hopen dat iedereen gezond en veilig deze tijd doorkomt.

Oefenen voor het bandexamen

Alhoewel wij nog niet weten wanneer het bandexamen plaats kan vinden, kunnen jullie thuis blijven oefenen. Thuis kun je oefenen voor bijvoorbeeld je poomsae’s en basistrappen. Je kan hiervoor de hulp van papa of mama voor vragen. Kijk ook op YouTube voor filmpjes van de poomsae’s. Een voorbeeld: https://www.youtube.com/watch?v=FD1yQP_o5Bs&list=PLNnqW83cP6262JjPi4uUQ6Zf-Ojr4DFUu

In beweging blijven, sport lekker mee!

Nu de sportclubs gesloten zijn is het niet onmogelijk om te sporten. Wij raden iedereen aan om thuis lekker in beweging te blijven. Je kunt bijvoorbeeld je poomsae oefenen met YouTube video’s. Daarnaast kun je ook lekker meesporten met Hajar die in de vorige lockdown 2 leuke video’s voor jullie heeft gemaakt. Die kun je bekijken via: https://www.facebook.com/248378548569700/videos/903723826731285 en https://www.facebook.com/248378548569700/videos/155878755648191

Ledenadministratie en overige vragen

Voor alle administratieve vragen, verzoeken en wijzigingen kun je mailen naar administratie@martialartsrotterdam.nl.

 

Met sportieve groet,

Het bestuur van Martial Arts Rotterdam

Nieuws over de Taekwondolessen – gesloten t/m 19 januari 2021

16 December 2020

Beste ouders/verzorgers en leden, 

 

Nieuws over het Coronavirus en de Taekwondolessen
Zoals jullie misschien al hebben meegekregen moeten alle sportverenigingen de komende 5 weken dicht blijven. Dit betekent dat de Taekwondolessen niet doorgaan tot minimaal 19 januari 2021.

Dit vinden wij natuurlijk super jammer. Wij hopen dat jullie allemaal gezond blijven. Probeer thuis zoveel mogelijk in beweging te blijven. 

Na de persconferentie in januari zullen wij weer een mail sturen met meer informatie over de lessen en het bandexamen.

Fijne feestdagen en tot 2021.

 

Met sportieve groet,

Het bestuur van Martial Arts Rotterdam

Bandexamens verplaatst naar 29 en 30 januari 2021 | Kerstvakantie, geen taekwondolessen van maandag 21 december t/m zondag 3 januari 2021

8 December 2020

Beste ouders/verzorgers,

 

Wij hopen dat het goed gaat met jullie. Allereerst willen wij alle ouders/verzorgers bedanken voor het begrip van de coronamaatregelen op de club. Deze worden super nageleefd door iedereen. De kinderen worden netjes afgezet en opgehaald bij de deur.

Eigenlijk stonden de bandexamens ingepland voor volgende week. Wij hebben toch besloten om de examens te verplaatsen naar 29 & 30 januari 2021.  De examens zullen tijdens de lessen gehouden worden. De tijden en andere informatie, zal op het inschrijfformulier staan die de kinderen meekrijgen als ze mogen meedoen met het examen.

Helaas is het bij dit examen i.v.m. de coronamaatregelen niet mogelijk om bezoekers te ontvangen bij het examen. De kinderen mogen bij de deur afgezet en opgehaald worden. Dus ouders, verzorgers, familieleden, bezoekers, etc. kunnen dit keer helaas niet aanwezig zijn op de club om te kijken naar de leden die examen doen. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

De kleedkamers zijn ook nog steeds niet beschikbaar. Kom dus met je taekwondopak aan naar het examen. Kom a.u.b. niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van het examen naar de zaal.

De kerstvakantie breekt ook bijna aan. Er zijn geen taekwondolessen van maandag 21 december 2020 t/m zondag 3 januari 2021. De lessen starten weer vanaf maandag 4 januari 2021. Wij wensen iedereen een fijne vakantie toe!

 

Met sportieve groet,

Het bestuur van Martial Arts Rotterdam

Herfstvakantie 2020 – geen taekwondolessen van 19 t/m 25 oktober

16 October 2020

Beste ouders/verzorgers en leden,

 

I.v.m. de herfstvakantie zijn er geen Taekwondolessen van maandag 19 t/m zondag 25 oktober.

De lessen starten weer vanaf maandag 26 oktober.

Momenteel geen proeflessen mogelijk

13 October 2020

Beste allemaal,

 

Vanaf 14-10-2020 is het momenteel niet mogelijk om een proefles te nemen bij ons. Dit om de groepsgrootte zo klein mogelijk te houden.

Tevens gelden te volgende regels nog steeds op de club:

Lees deze goed door zodat wij een veilige omgeving kunnen creëren voor ons allemaal.

 • Alleen leden die trainen mogen het pand betreden. Ouders/verzorgers en andere bezoekers mogen het pand dus niet betreden. De kinderen mogen bij de deur gebracht en opgehaald worden.
 • Kom maximaal 5 minuten voor jouw training naar de club. Ben je te vroeg, wacht dan nog even buiten. 
 • Ouders/verzorgers die administratieve vragen hebben, mogen dit mailen naar administratie@martialartsrotterdam.nl.
 • Voorlopig mag er geen gebruik gemaakt worden van de kleedkamers. Kom dus met je Taekwondopak aan naar de sportclub. Er mag dus ook niet omgekleed worden in het toilet! 
 • Momenteel zijn er geen proeflessen mogelijk. Wil je je aanmelden voor een proefles zodat je kan meedoen wanneer het weer mogelijk is? Mail dan naar administratie@martialartsrotterdam.nl 

Er is een protocol opgesteld waar iedereen zich aan moet houden. Bekijk deze op onze website. 

Wij hopen op uw begrip. Houdt de website https://rotterdamtaekwondo.nl goed in de gaten voor het laatste nieuws.

 

Met sportieve groet,

Het bestuur 

Extra maatregelen op de sportclub vanaf maandag 31 augustus

30 August 2020

Beste ouders/verzorgers en leden,

 

Na het goede nieuws dat wij aanstaande maandag 31 augustus open gaan zijn er nog wel enkele maatregelen die gelden op onze sportclub.

Lees deze goed door zodat wij een veilige omgeving kunnen creëren voor ons allemaal.

De volgende regels gelden vanaf maandag 31 augustus op onze club:

 • Alleen leden die trainen mogen het pand betreden. Ouders/verzorgers en andere bezoekers mogen het pand dus niet betreden. De kinderen mogen bij de deur opgehaald worden.
 • Ouders/verzorgers die administratieve vragen hebben, mogen het pand betreden en zich melden op kantoor. Hier geldt wel: houdt 1,5 meter afstand van anderen.
 • Voorlopig mag er geen gebruik gemaakt worden van de kleedkamers. Kom dus met je Taekwondopak aan naar de sportclub.
 • Ouders en kinderen die een proefles hebben mogen het pand wel betreden. Houdt hier wel rekening met de 1,5 meter afstand van anderen.

Uiteraard gelden de overige maatregelen die eerder bekend zijn gemaakt nog steeds.

Er is een protocol opgesteld waar iedereen zich aan moet houden. Bekijk deze op onze website. 

Wij hopen op uw begrip. Houdt de website https://rotterdamtaekwondo.nl goed in de gaten voor het laatste nieuws.

 

Met sportieve groet,

Het bestuur 

Goed nieuws! De Taekwondolessen starten weer vanaf maandag 31 augustus

24 August 2020

Beste ouders/verzorgers en leden,

 

We mogen super goed nieuws brengen. Onze sportclub mag vanaf maandag 31 augustus weer open.

Om dit zo veilig mogelijk te doen voor onze leden, trainers, vrijwilligers en bezoekers gaat dit gepaard  met een aantal regels.

Uiteraard gelden de volgende algemene regels nog steeds:                                              

 • blijf thuis als je een van de symptomen hebt. Dit geldt voor zowel ouder als kind.
 • blijf thuis als iemand in jouw huishouden symptomen heeft of positief getest is op het nieuwe coronavirus (COVID-19).
 • Wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten of symptomen ontstaan, laat dit weten aan de trainer en ga naar huis.
 • Alle algemeen bekende maatregelen van de overheid blijven van kracht. Zoals hoest en nies in je elleboog, geen handen schudden, handen goed blijven wassen, etc.
 • Kom niet eerder dan 5 minuten voor de sportactiviteit aan op de sportlocatie en ga direct daarna naar huis.
 • Volg ten alle tijden de aanwijzingen van de trainers en vrijwilligers. Houdt rekening met elkaar. Er zijn looproutes aanwezig in de sportclub. Volg deze ook netjes.

Er zullen later deze week nog meer maatregelen volgen om het sporten zo veilig mogelijk te maken. Houdt de website https://rotterdamtaekwondo.nl goed in de gaten.

Ben je even de lestijden vergeten? Neem dan een kijkje op https://rotterdamtaekwondo.nl/lestijden-taekwondo

 

Wij gaan er een sportief seizoen van maken. Wij hopen jullie allemaal weer op de eerste training te zien. 

Heeft u nog vragen, mail dan gerust naar administratie@martialartsrotterdam.nl 

 

Met vriendelijke groet,

Het bestuur

Alle lessen starten naar verwachting weer vanaf maandag 31 augustus

22 April 2020

Beste leden en ouders/verzorgers,

 

Nieuws over het Coronavirus

Het besluit van de overheid is dat de sportverenigingen vanaf juli weer open mogen. Omdat er in de maanden juli en augustus nooit lessen zijn bij Martial Arts Rotterdam starten de lessen daarom naar verwachting weer vanaf maandag 31 augustus.

Dit betekent dat alle lessen tot en met augustus niet doorgaan. 
Wij houden jullie per mail op de hoogte van informatie over de lessen. Houdt ook de website https://rotterdamtaekwondo.nl in de gaten voor meer nieuws. 

Bandexamens en seizoenafsluiting
Helaas zal er dit seizoen geen bandexamen meer plaatsvinden. Dat vinden wij heel jammer. Wij hopen dat de eerstvolgende bandexamen van januari 2021 gewoon door kan gaan. Dit seizoen zal er ook geen seizoenafsluiting plaatsvinden.

Wij wensen jullie allemaal alvast een fijne, veilige en ontspannen zomervakantie toe en hopen jullie weer uitgerust terug te zien op maandag 31 augustus.

Heeft u nog vragen? Mail dan gerust naar administratie@martialartsrotterdam.nl

 

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van Martial Arts Rotterdam