Nederlands Kampioenschappen 2019

Afgelopen zaterdag (12-01-2019) vonden de Nederlandse Kampioenschappen plaats. Martial Arts Rotterdam heeft hieraan deelgenomen met vier deelnemers. Dit heeft geresulteerd in 1 Nederlands Kampioene🥇, 1 vice-nederlands Kampioen🥈 en 2x een verdiende 3DE PLAATS🥉!!

Hamza mocht als eerst de spits afbijten. Hij heeft een hele mooie wedstrijd gespeeld, helaas was de loting niet gunstig, waardoor hij zijn eerste wedstrijd vocht tegen de latere poulewinnaar die op internationaal niveau presteert. Een welverdiende 3DE PLAATS op de NK voor Hamza!

Ilyas mocht vervolgens de mat betreden. Hij vocht tegen een ervaren tegenstander die op internationaal niveau presteert. Hij heeft alles gegeven, helaas was dat voor nu niet genoeg. Ilyas wordt VICE-NEDERLANDS KAMPIOEN!

Hajar vocht vervolgens haar halve finale tegen een bekende tegenstandster. Deze wist zij welverdiend en overtuigend te winnen met 20-11. Hajar vocht daarna haar finale. Deze wedstrijd wist zij ook overtuigend te winnen met 18-7. Hajar wordt voor de 3de keer op rij NEDERLANDS KAMPIOENE!

Zakaria begon in zijn halve finale sterk. Hij wist de tegenstander goed af te houden en het spel te controleren. Helaas liep de score uit voor de tegenstander en verloor Zakaria deze wedstrijd van de uiteindelijke poulewinnaar. Zakaria wint een welverdiende 3DE PLAATS!

Martial Arts Rotterdam is trots op haar leden, trainers, coaches en supporters!😄

Geef een reactie