Geweldige Kamp van Taekwondo Martial Arts Rotterdam in de Ardennen

Ardennen Kamp

Op 13 Juni jl. was het dan eindelijk zo ver. We gingen met z’n allen naar de  Belgische Ardennen voor drie dagen. Een combinatie van heerlijk weer, mooie natuur, gezelligheid, een goed programma en een echte Martial Arts  Rotterdam Spirit zorgde voor een weekend om nooit te vergeten. De grote bungalow (zie foto) was direct gelegen aan een groot meer en omgeven door bossen en heuvels. Wat in de ochtend en avond met de opkomende zon een  prachtig uitzicht geeft. Klik op lees verder om een kort verslagje te lezen van dit schitterende weekend.

Eenmaal aangekomen in het de Belgische Ardennen was het meteen tijd om naar voetbal te kijken (Nederland- Frankrijk!!!). We hebben Eric gezien zoals we hem nooit gezien hadden, hij was een waar super-supporter met oranje hoed en al en sprong hoog in de lucht bij elk doelpunt.  Wink

Op de tweede dag waren er veel activiteiten. We hebben die dag onder andere grotten bezocht en de dag afgesloten met optredens. Op de zondag was er veel aandacht voor Taekwondo en Hapkido/Hosinsol.
Tijdens het kamp vielen veel dingen op… Margaretha zat daar zoals een echte psycholoog groepen, kinderen en leiders te analyseren; Ece en Melissa hadden heel wat acteertalent; Noureddine was zelfs op krukken onvermoeibaar en vol energie; Bas en Sam waren net echte filosofen en Mohammed  hield wel van een aantal dutjes…Daarnaast heeft bijna iedereen nog nooit zoveel schoongemaakt en afgewassen….

kamp taekwondo

Tenslotte gaat onze dank uit naar heel het team van Martial Arts Rotterdam: onze Mahmud en Noureddine, onze chefkoks. Uiteraard ook degenen die ze hierbij geholpen heeft, Louise, Eric, Deniz, Jennifer, Murat,  onze hartelijke dank! Verder vergeten we natuurlijk niet de begeleiders: Bas, Muhammed, Samuel, Deniz, Mohammed Benziane, Zakaria, Eric, Louise, Mohamed Fares, Dahmani, Jennifer en Margaretha.  Niet te vergeten onze dank aan de Knkf en Jeugdfonds.

Conclusie: Zeker voor herhaling vatbaar….

 

Geef een reactie