Spetterend Taekwondo JubileumGala van Martial Arts Rotterdam

Op zaterdag 21 april 2007 heeft ons Taekwondo Gala plaatsgevonden in Pier 80 in Rotterdam, ter ere van ons 10-jarig jubileum. De sportclub is 10 jaar geleden opgericht door Farid Darkaoui en is nu een bloeiende sportclub in Delfshaven met leden uit heel Rotterdam en omstreken. Dus alle reden voor een groots jubileumfeest!

Het was een sfeervolle avond met onder andere stijl-kampioenen Soekandar. Romario Soekandar heeft zichzelf dezelfde dag nog zijn eerste kwalificaties gehaald voor de Wereldkampioenschappen op een internationaal toernooi in België. Ook de ervaren Taekwondo kampioenen: S. Dihal, N. Yakhlef en M. El Khouakhi hebben voor veel verwondering gezorgd in het publiek. Uiteraard hebben onze sparringjongens Mohamed Benziane en Faouzi Talouka meegdaan. Veel aandacht is ook gegaan naar de spectaculaire Hapkido demonstratie onder leiding van Hans Ceulen. Alle leden kregenaan het begin van het programma ook een leuk cadeau van onze club.

De club had ook de eer om Grootmeester Louis Pardoel te ontvangen tijdens het gala. De 78-jarige Pardoel is de eerste niet-Aziaat in Europa die in maart jl. de negende dan heeft ontvangen uit handen van Park Soo Nam (vice-voorzitter van de World Taekwondo Federation). De heer Pardoel staat bekend als een van de grondleggers van Taekwondo in Nederland.

Halverwege de avond heeft de Taekwondo grootmeester Hassan Tahiri een ereplaat gekregen van het bestuur van “Martial Arts Rotterdam”, omdat hij veel betekend heeft voor de sportclub. Ook heeft het bestuur van de club de leraren en assistenten verrast met een dagje parachutespringen. De avond is afgesloten door een top demonstratie die gegeven werd door hoofdtrainer Farid Darkaoui met zijn team.

Foto’s van ons JubileumGala zijn te vinden onder het kopje foto’s. Deze mooie foto’s zijn gemaakt door fotograaf Micheal Rosa van Xiphias Photography (neem eens een kijkje op hun website).

Geef een reactie