Een keer gratis meedoen met een proefles?

Als je interesse hebt om eens mee te doen en je bent 6 jaar of ouder, dan kun je gebruik maken van een gratis proefles! Het enige wat je nodig hebt is een lange trainingsbroek en een t-shirt.

Je kunt meetrainen met één van de groepen op de maandag of vrijdag, afhankelijk van je leeftijd (zie lestijden). Bij binnenkomst mag je je aanmelden bij de beheerder. Zie de contactpagina voor meer contactgegevens. Bekijk wel even onze jaarplanning, zodat je niet voor een dichte deur komt te staan door bijvoorbeeld een vakantie.

Bij de eerste training krijg je een informatiepakket met daarin meer informatie over de club en een inschrijfformulier. Vraag hiernaar bij de ledenadministratie. Als je na de proefles besluit om lid te worden, lever je je inschrijfformulier in, maar je hebt natuurlijk alle vrijheid om daar zelf over te beslissen.

Interesse gekregen? Kom gezellig langs op de maandag of vrijdag voor een proefles! Heb je bij voorbaat al vragen, mail dan naar administratie@martialartsrotterdam.nl

Geef een reactie