Bandexamens verplaatst naar 29 en 30 januari 2021 | Kerstvakantie, geen taekwondolessen van maandag 21 december t/m zondag 3 januari 2021

Beste ouders/verzorgers,

 

Wij hopen dat het goed gaat met jullie. Allereerst willen wij alle ouders/verzorgers bedanken voor het begrip van de coronamaatregelen op de club. Deze worden super nageleefd door iedereen. De kinderen worden netjes afgezet en opgehaald bij de deur.

Eigenlijk stonden de bandexamens ingepland voor volgende week. Wij hebben toch besloten om de examens te verplaatsen naar 29 & 30 januari 2021.  De examens zullen tijdens de lessen gehouden worden. De tijden en andere informatie, zal op het inschrijfformulier staan die de kinderen meekrijgen als ze mogen meedoen met het examen.

Helaas is het bij dit examen i.v.m. de coronamaatregelen niet mogelijk om bezoekers te ontvangen bij het examen. De kinderen mogen bij de deur afgezet en opgehaald worden. Dus ouders, verzorgers, familieleden, bezoekers, etc. kunnen dit keer helaas niet aanwezig zijn op de club om te kijken naar de leden die examen doen. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

De kleedkamers zijn ook nog steeds niet beschikbaar. Kom dus met je taekwondopak aan naar het examen. Kom a.u.b. niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van het examen naar de zaal.

De kerstvakantie breekt ook bijna aan. Er zijn geen taekwondolessen van maandag 21 december 2020 t/m zondag 3 januari 2021. De lessen starten weer vanaf maandag 4 januari 2021. Wij wensen iedereen een fijne vakantie toe!

 

Met sportieve groet,

Het bestuur van Martial Arts Rotterdam

Geef een reactie