41e Vaantjetoernooi bij Martial Arts Rotterdam

Binnenkort vindt het 41e Vaantjestoernooi plaats. Het Vaantjestoernooi startte 14 jaar geleden met een aantal bevriende clubs en is bedoeld voor jonge Taekwondoka’s tot en met 13 jaar met weinig of geen wedstrijdervaring in sparring en stijllopen (poomsae). Om deel te nemen aan het Vaantjestoernooi moet je minimaal 2 tot 3 maanden op Taekwondo hebben gezeten en je moet je inschrijven. Er worden ook demonstraties gegeven door de verenigingen in verschillende Taekwondo-onderdelen. Dit keer vindt het toernooi plaats op de hoofdlocatie van Martial Arts Rotterdam.

Hoe werkt het Vaantjestoernooi?

Als je deelneemt aan een Vaantjestoernooi krijg je 5 bonuspunten. Voor iedere gewonnen wedstrijd bij het toernooi krijg je 5 punten en per toernooi kun je maximaal 20 punten behalen. Bij elke 25 punten ontvang je een vaantje. Het eerste vaantje is wit-geel, het tweede vaantje geel enzovoorts.

Wedstrijdregels Vaantjescompetitie

Het is verplicht tijdens de wedstrijden arm- en beenbeschermers te dragen. Verder raden wij aan om ook een kruisbeschermer (tok) te dragen. Iedere deelnemer zorgt zelf voor deze beschermers (deze kunnen worden aangeschaft via onze leverancier www.alles4sport.nl of op de club). Verder draag je tijdens het sparringstoernooi geen band, wel bij het stijltoernooi en de demonstraties.

Wanneer             : zondag 25 maart 2018
Waar                  : sportlocatie van Martial Arts Rotterdam | Hudsonstraat 75, 3025 CD Rotterdam
Tijd                    : 13.30 – 18.00 uur 
Kosten               : € 3,50

Inschrijven kan tot en met maandag 19 maart 2018.

Wil je meedoen, wacht dan niet langer en vul het inschrijfformulier volledig in en lever het zo snel mogelijk in bij één van de beheerders samen met het inschrijfgeld. We hopen je dan te zien op het Vaantjestoernooi. Natuurlijk mag je ook ouders en/of familieleden meenemen zodat zij je kunnen komen aanmoedigen!

 

Geef een reactie