Wedstrijduitslagen TTE Open 2017 (sparringtoernooi)

Martial Arts Rotterdam is met vier deelnemers afgereisd voor haar eerste toernooi van dit seizoen TTE Open in Leusden. De deelnemers hebben afgelopen zomer door getraind en dit heeft zijn vruchten afgeworpen met de volgende resultaten;

– Otman -> Voor Otman was dit zijn eerste wedstrijd. Otman heeft twee mooie partijen gevochten. Otman wist goed zijn punten te pakken tijdens allebei de partijen door middel van diverse technieken. Otman heeft allebei de partijen overtuigd gewonnen en was goed voor GOUD.

– Oualid -> Oualid heeft na een zware blessure van anderhalf jaar eindelijk weer de mat kunnen betreden. Oualid begon aan zijn halve finale en heeft deze helaas verloren door te weinig contact met de pantser van de tegenstander na de golden point ronde (Gelijke stand in zowel de normale rondes als de golden point ronde). Oualid was goed voor BRONS.

– Zakaria -> Zakaria mocht de kwartfinale vechten. Hij heeft een prachtige partij neergezet waar hij heel scherp was gedurende de hele partij. Hij heeft de opgestelde doelen voor dit toernooi behaald. Helaas kwam hij iets te kort om de partij naar zich toe te trekken. Zakaria heeft merkbare vooruitgang geboekt ten opzichte van zijn laatste wedstrijd. Zakaria valt net buiten de prijzen.

– Hajar -> Hajar begon met de kwartfinale. Deze partij wist zij goed naar zich toe te trekken, waardoor zij deze partij overtuigend wist te winnen. De halve finale mocht Hajar tegen een bekende tegenstander vechten. Hajar hield haar hoofd koel en wist deze partij ook naar zich toe te trekken. Deze partij wist zij ook overtuigend te winnen. In de finale mocht Hajar aantreden tegen een ervaren dame die meervoudig nederlandskampioen is en op internationaal niveau presteert (deelname EK en WK). Helaas kwam Hajar iets te kort in de finale. ZILVER voor Hajar.

Al met al een succesvolle start van dit wedstrijdseizoen met 1x GOUD, 1x ZILVER en 1x BRONS met vier deelnemers.

Geef een reactie