Wedstrijduitslagen Indoor Brussel (sparringtoernooi)

Afgelopen zaterdag en zondag was Martial Arts Rotterdam aanwezig bij de wedstrijd Indoor Brussel.

Zakaria en Hajar vochten zaterdag. Zakaria mocht als eerst beginnen. Hij heeft een prachtige wedstrijd gespeeld en heeft deze overtuigend gewonnen met 13-10! Vervolgens mocht hij de kwartfinale vechten. Hier heeft Zakaria wederom perfect gevochten. Eén hoofdtreffer werd niet geteld. Helaas verloor hij deze wedstrijd met 6-7. Al met al prachtige wedstrijden gevochten.

Hajar begon met de kwartfinale. De voorafgesproken doelen zijn uitgevoerd. Alles ging prima volgens plan. Deze wedstrijd gewonnen op KO in de 2de rond (eindstand 19-0). De halve finale mocht Hajar aantreden tegen iemand die zij al kende. In deze partij heeft Hajar zich verbeterd ten op zichte van de vorige wedstrijd. Helaas waren de scheidsrechters niet op de hoogte van de huidige regelgeving omtrent WT regels, waardoor Hajar strafpunten kreeg die onterecht waren. Helaas verloor Hajar deze wedstrijd. Een bronzen medaille voor Hajar.

Zondag mocht Otman vechten. Hij zou alleen de finale vechten. Er kwam een partij bij voor Otman, maar dit werd door de slechte geluidsinstallaties niet duidelijk. Otman mocht geen wedstrijd vechten ten gevolge van een organisatiefout.

Heel veel ervaring opgedaan afgelopen weekend en op naar het volgende toernooi!

Geef een reactie