Wedstrijduitslagen Euregio Cup 2017 (sparringtoernooi)

Afgelopen zaterdag 4 november is Martial Arts Rotterdam met het Elite Team afgereisd naar Nettetal (Duitsland) voor de wedstrijd Euregio Cup 2017.

Hajar mocht haar kwartfinale vechten om 10:00. Zij mocht als eerste de mat betreden. Zij won deze overtuigend met een pointgap (30-9) en beëindigde de wedstrijd vroegtijdig.

Vervolgens mocht Zakaria aantreden. Dit was zijn kwartfinale. De tegenstander had zich ziek gemeld. Zakaria wint deze wedstrijd.

Vervolgens mocht Oualid het veld betreden voor zijn halve finale. Oualid vocht twee gewichtsklassen hoger. Oualid zat goed in zijn spel, maar liep helaas een blessure op. Hij mocht van de artsen helaas zijn toernooi niet afmaken (terwijl hij dit wel graag wilde). Oualid was overtuigend de betere partij in deze wedstrijd. Oualid behaald BRONS.

Hajar mocht daarna het veld op voor haar halve finale. Haar tegenstandster kwam niet opdagen. Hajar won deze wedstrijd.

Vervolgens mocht Zakaria zijn halve finale vechten tegen een ervaren tegenstander. Zakaria vocht een mooie wedstrijd. Hij kwam zijn afspraken na. Zo was zijn tweede ronde precies zoals het moest. De verbeteringen zijn zeer merkbaar. Helaas kwam hij iets te kort. Zakaria behaald BRONS.

Vervolgens mocht Otman eindelijk. Otman mocht in zijn finale tegen de eerdere tegenstander van Oualid. Otman heeft een belofte gemaakt met Oualid en zich er zeker aan gehouden.
Otman heeft een mooie wedstrijd gespeeld en wist zijn punten te pakken. Otman wint deze wedstrijd. Otman behaald GOUD.

22 wedstrijden later mocht Hajar dan eindelijk haar finale vechten. Het was inmiddels 20:45. Hajar begon haar wedstrijd sterk. Ze moest het spel aanpassen i.v.m. uitval daedo scoringssysteem. Dit ging goed. In de tweede ronde verloor ze helaas haar focus door vermoeidheid. Ze kwam daardoor net te kort in de finale. Hajar was wel de betere partij in deze wedstrijd. Hajar behaald ZILVER.

Ondanks een hele lange, vermoeide en chaotische dag toch mooie resultaten weten te behalen op deze wedstrijd voor het Elite Team (inclusief trainer/coach) met 2× BRONS, 1×ZILVER en 1×GOUD met vier deelnemers.

Geef een reactie