Wedstrijduitslagen 2e TTE Open (TBN sparring toernooi)

Afgelopen zaterdag heeft Martial Arts Rotterdam deelgenomen aan TTE Open met 7 deelnemers. Voor de meeste van hen was dit de eerste wedstrijd van het seizoen en de eerste keer dat Hajar iedereen heeft gecoached.

Aissa moest als eerst de spits afbijten en streed tot de laatste secondes door. Helaas kwam hij net te kort. Aissa wint BRONS.

Otman begint zijn wedstrijd fel en al snel loopt hij uit op zijn tegenstander. Otman weet in de 2de ronde nog meer punten te maken en wint deze wedstrijd overtuigend. Otman wint GOUD.

Ilyas begint zijn wedstrijd aftastend, maar komt gaandeweg de wedstrijd beter in zijn spel. Dit leid tot mooie technieken. Ilyas wint overtuigend GOUD.

Rihaan heeft een mooie wedstrijd gespeeld, maar kwam ook helaas te kort. Hij valt net buiten de prijzen.

Selim heeft zeer overtuigende wedstrijden gevochten. Hij heeft de kwartfinale en halve finale met ruime puntenschil gewonnen. Selim kon de finale niet afmaken vanwege meerdere blessures. Selim wint ZILVER.

Basma begon haar wedstrijd niet heel overtuigend vanwege een eerdere blessure. Ze kwam gaandeweg de wedstrijd mooi terug. Dit leidde tot de golden point ronde die ze helaas nipt verloor. Basma wint ZILVER.

Zakaria begon zijn wedstrijd goed en de wedstrijd ging gelijk op. Helaas verloor Zakaria even de focus waardoor de tegenstander op punten uitliep. Hij valt net buiten de prijzen.

Met 2 GOUD, 2 ZILVER en 1 BRONS is dit een goede start van het seizoen. Tevens zijn genoeg verbeterpunten om mee aan te slag te gaan!

 

Geef een reactie