Taekwondo Demo in Ahoy

Op uitnodiging van Olympisch kampioen Judo Mark Huizinga hebben wij twee maal mooie sparring demonstraties gegeven in Ahoy Rotterdam. 
Deze demo’s zijn gegeven tijdens  ‘De Nationale Taptoe’ in Ahoy, een groot militair muziekfestijn. Het was echt een geweldige ervaring  voor ; een taekwondo demonstratie geven voor ongeveer 4000 mensen in Ahoy! En dat twee keer.

Op woensdag 24 September 2008 hebben twee leden van Martial Arts Rotterdam tegelijk met de Olympiers van Judo, de sympathieke heren Mark Huizinga en Guillaume Elmont,en 2 Olympiers Schermen een demo gegeven.

Op vrijdag 26 september heeft Hoofdtrainer Farid Darkaoui ook voor een sparringdemo gezorgd met een lid van het het Taekwondo Equipe van Defensie.

Van 24 t/m 28 sep waren er tijdens de Taptoe shows in Ahoy (totaal 7 shows). De opening van de shows stond in het teken van de Olympische Spelen, omdat deze net geweest zijn en omdat daar ook zeven Nederlandse militairen in actie kwamen, o.a. bij het judo, schermen en taekwondo. Van deze drie sporten werd een demo gegeven. Foto’s kun je vinden in onzefotogalerij.

mark huizinga

 

ahoy taekwondo demo

 

Geef een reactie