Sportscholen weer open – Binnen trainen vanaf woensdag 26 mei

Beste ouders/verzorgers,

Wij mogen eindelijk goed nieuws brengen! De sportscholen mogen weer open en wij gaan dus ook weer binnen trainen. Aanstaande vrijdag en zaterdag zal er nog buiten getraind worden op de aangepaste tijden, tenzij het weer slecht is, dan gaan we alsnog naar binnen.

*Start lessen in de zaal vanaf woensdag 26 mei*
De lessen starten volgende week woensdag 26 mei weer volgens het normale rooster. Er wordt dan weer 2x per week getraind. Bekijk de lestijden op https://rotterdamtaekwondo.nl/lestijden-taekwondo.

*Coronaregels binnen de sportclub*
– Geen bezoekers/ouders/verzorgers in de sportclub toegestaan. Alleen leden die trainen.
– Kleedkamers zijn niet beschikbaar. Kom dus met je taekwondokleding aan naar de club.
– Op de gangen verplicht een mondkapje voor iedereen ouder dan 13 jaar.
– Mondkapjes mogen tijdens het trainen af. Als je de gangen weer op gaat is een mondkapje verplicht voor iedereen ouder dan 13 jaar.
– Geen bezoekers, toeschouwers, ouders/verzorgers en anderen die niet trainen in de sportclub toegestaan. De kinderen mogen afgezet en opgehaald worden bij de hoofdingang.
– Heb je een vraag voor de administratie? Mail dan het liefst naar administratie@martialartsrotterdam.nl.
– Proeflessen verplicht van te voren aanmelden via administratie@martialartsrotterdam.nl. Ouders/verzorgers voor de proeflessen mogen de eerste keer naar binnen komen om informatie te ontvangen en vragen te stellen. Kom met maximaal 1 ouder/verzorger.
– Alle overige coronaregels blijven van kracht binnen onze sportclub, zoals niezen in de elleboog, 1,5 meter afstand, thuis blijven bij klachten, geen handen schudden etc.

Met sportieve groet,

Martial Arts Rotterdam

Geef een reactie