Resultaten Nederlandse Kampioenschappen 2020

Op zaterdag 18-01-2020 vonden de Nederlandse Kampioenschappen plaats. Martial Arts Rotterdam heeft hieraan deelgenomen met vier deelnemers. Dit heeft geresulteerd in:
Hajar – Nederlands Kampioene🥇
Hamza – BRONS🥉
Ilyas – BRONS🥉
Basma – QF🏅

Basma mocht de spits afbijten met de 1ste wedstrijd van de dag. Basma heeft een prachtige wedstrijd gespeeld met vele hoofdtreffers en mooie technieken. Helaas voelde zij zich na de 1ste ronde heel erg misselijk en verloor zij, ondanks haar misselijkheid, met 1 punt verschil (12-13)! Basma strandde in de QF🏅

Hamza heeft een hele mooie wedstrijd gespeeld, waarbij hij zich goed aan zijn plan hield. Hamza stond gedurende de hele wedstrijd voor, maar verloor voor een moment zijn focus door een hele vervelende oude blessure. Hamza verloor de wedstrijd met 2 punten verschil (10-12), maar was zeker de betere partij. Zijn tegenstander was de uiteindelijke poulewinnaar. Welverdiende BRONS🥉 voor Hamza!

Ilyas mocht vervolgens de mat betreden. Hij vocht tegen een ervaren tegenstander die op internationaal niveau presteert. Hij begon de wedstrijd goed en stond voor. Ilyas heeft alles gegeven, maar helaas was dat voor nu niet genoeg. Welverdiende BRONS🥉 voor Ilyas!

Hajar vocht dit jaar in de klasse tot 49kg. Hajar gaf voor de wedstrijd bij haar coach aan dat zij ging voor de pointgap. Zij ging en zij deed! Hajar heeft een mooie wedstrijd gevochten. Zij won deze wedstrijd overtuigend met 25-4 en wist deze vroegtijdig te beëindigen. Hajar wint GOUD en wordt voor de 4de keer op rij NEDERLANDS KAMPIOENE!🥇

Martial Arts Rotterdam is trots op haar leden, trainers, coaches en supporters!😄

Geef een reactie