De foto’s van de fotowedstrijd

Voor de zomerstop hebben we onze leden opgeroepen om deel te nemen aan onze fotowedstrijd, waarbij we vroegen om de mooiste vakantiefoto op te sturen die in het teken staat van taekwondo. In het begin keken we dagelijks in onze inbox, benieuwd naar foto’s, maar steeds sloten we teleurgesteld onze inbox: geen foto’s…

Maaaar plotseling, toen het einde van de vakantie naderde en het nieuwe seizoen alweer bijna begon, begonnen de foto’s binnen te stromen. We ontvingen vele mooie en vooral ook originele foto’s. Leuk, maar tegelijk ook heel moeilijk, want we moesten een selectie maken. Met veel moeite hebben we dit kunnen doen en hebben we zes foto’s uitgekozen. De foto’s die we uitgekozen hebben, vind je onderaan dit bericht (klik op ‘Lees volledig verhaal’ onderaan dit bericht).

Het enige wat nu nog gedaan moet worden, is stemmen! Daarom de vraag aan jou: Welke foto vind jij het leukste? Laat het weten in de poll die je rechtsbovenaan de website vindt en laat ook je familie, vrienden en vriendinnen, klasgenoten en iedereen die je kent stemmen. De foto die de meeste stemmen krijgt, wint de fotowedstrijd en krijgt een iPod Nano.

Op maandag 14 november zal in de avond op onze website de winnaar bekend gemaakt worden.

 

 

Foto 1: Dennis met een Ap Chagi met kiap op zomerkamp

Foto 2: Ece en Ozlem met ‘Air-Kwondo’

Foto 3: Gul met een foto die ze ‘Vecht altijd terug’

Foto 4: Ihsan en Sinan met een sprong waar ze een taekwondo-pose aannamen in Turkije

Foto 5: Nour die taekwondo beoefent tijdens haar vakantie in Marokko

Foto 6: Wali in een taekwondo pose bij de molens

Welke foto vind jij het leukste? Laat het weten in de poll die je rechtsbovenaan de pagina vindt en laat ook je familie, vrienden en vriendinnen, klasgenoten en iedereen die je kent stemmen. De foto die de meeste stemmen krijgt, wint de fotowedstrijd en krijgt een iPod Nano.

Geef een reactie