8e Taekwondo Open Windmills Kids, Pupillen en Aspiranten

Vroeg in de ochtend op 12 April 2008 vertrokken we samen richting Dordrecht waar de 8ste editie van de open windmills Taekwondokwampioenschappen werden gehouden. Er waren maar 2 deelnemers van Martial Arts Rotterdam, maar die lieten wel van zich spreken! De deelnemers waren Mahan Tooti (pupil-44 B-klasse) en Zakaria Benziane (pupil -27 B-klasse).

De dag begon met wat vertraging, omdat er veel laatkomers waren vanwege een omleiding op de snelweg, maar toen het eenmaal begon, ging het voortvarend, daarmee een compliment aan de organisatoren!

Zakaria mocht aftrappen voor Martial Arts Rotterdam, hij won zijn eerste partij met 6-3 en ging door naar de halve finale. In deze halve finale kwam Zakaria met 4-0 achter en het zag er niet al te rooskleurig uit voor Zakaria, maar hij vocht zich terug en kwam uiteindelijk gelijk tot 4-4 maar zag de finale aan zich voorbij schieten toen de tegenstander op de laatste seconde de 5-4 scoorde, jammer, maar toch goed gedaan en gefeliciteerd met je 3e plaats!

Mahan Begon zijn eerste partij afwachtend, hij bleef goed kijken en uiteindelijk was hij dan ook heel scherp, want hij won deze partij naar 7 vlotte punten achter elkaar met 7-0! En ging dus naar de halve finale.

In deze halve finale begon hij met dezelfde tactiek, en kwam heel snel op een 3-0 voorsprong, met deze voorsprong gaf de tegenstander het op vanwege een blessure.

In de finale nam Mahan het op tegen een jongen uit Oosterhout, van de eastwood warriors. Er hing veel spanning in deze wedstrijd en beide spelers begonnen afwachtend en aftastend. Het stond 1-1 toen maakte Mahan een hele serie aan goede punten waaronder een aantal hele mooie counters en won deze partij met 6-1, bij deze gefeliciteerd Mahan met je 1e plaats!

Ik wil ook de vader van Mahan, Mahmoud Tooti bedanken voor zijn bijdrage aan deze gezellige taekwondo dag.

Geef een reactie