31e Vaantjestoernooi november 2013

3 October 2013

Binnenkort vindt het 31e Vaantjestoernooi plaats. Het Vaantjestoernooi startte acht jaar geleden met een aantal bevriende clubs en is bedoeld voor jonge taekwondoka’s tot en met 13 jaar met weinig of geen wedstrijdervaring in sparring en stijllopen. Om deel te nemen aan het Vaantjestoernooi moet je minimaal 2 tot 3 maanden op taekwondo hebben gezeten en je moet je inschrijven.

Hoe werkt het Vaantjestoernooi?

Als je deelneemt aan een Vaantjestoernooi krijg je 5 bonuspunten. Voor iedere gewonnen wedstrijd bij het toernooi krijg je 5 punten en per toernooi kun je maximaal 20 punten behalen. Bij elke 25 punten ontvang je een vaantje. Het eerste vaantje is wit-geel, het tweede vaantje geel, enzovoort.

Wedstrijdregels Vaantjescompetitie

Het is verplicht tijdens de wedstrijden een kruisbeschermer (tok), arm- en beenbeschermers te dragen. Iedere deelnemer zorgt zelf voor deze beschermers (deze kunnen worden aangeschaft via de meesters). Verder draag je tijdens het toernooi geen band.

WANNEER         : zondag 10 november 2013
WAAR               : Sportpark Slobbengors, Industrieweg (Papendrecht)
VOOR WIE       : Jeugd tot en met 13 jaar, vanaf de witte tot de blauw-rode band
TIJD                   : 10.00 – 14:30 uur
VERZAMELEN : 8:45 bij onze zaal op Corverstraat 15 verzamelen, we vertrekken gezamenlijk
INSCHRIJVEN : Kan tot uiterlijk 3 november 2013 met onderstaand strookje
KOSTEN            : € 3,50

Wil je meedoen, wacht dan niet langer en vul het inschrijfformulier volledig in en lever het zo snel mogelijk in bij de meesters samen met het inschrijfgeld. We hopen je dan te zien op het Vaantjestoernooi. Natuurlijk mag je ook ouders of familieleden meenemen, zodat zij je kunnen komen aanmoedigen! Na afloop kun je de foto’s van het vaantjestoernooi terugvinden op onze website: www.RotterdamTaekwondo.nl en hier vind je nog veel meer leuks!

1 Reactie op “31e Vaantjestoernooi november 2013”

  1. 03 October 2013 om 10:59 pm, Eerste wedstrijden in het nieuwe seizoen - Taekwondo Rotterdam .nl zegt:

    […] staat voor onze beginnende leden het Vaantjestoernooi in november op de agenda. Meer informatie over de agenda van de eerste helft van dit seizoen volgt […]

    Reply

Reageer op dit bericht:

Gratis proefles

Kom kijken en probeer nu 1 gratis proefles! Lees hier meer over.